11 augustus 2021
Geplaatst door nancy

Hero Breda, al meer dan 105 jaar verbonden aan Breda. Op de plaats waar eerst jam, frisdranken en vruchtenconserven werden gemaakt, ligt nu het plan voor nieuwbouw. Het nieuwbouwproject ‘Hero Breda’ zorgt voor een frisse wind aan de Teteringsedijk!

De gezondste buurt van Breda
Wilt u langer, maar ook gezonder, leven in uw eigen, vertrouwde woonomgeving? Gezonder leven, bewuste keuzes maken, meer bewegen in uw eigen buurt. 

Ons doel is om een beweegvriendelijke omgeving neer te zetten in het nieuwbouwplan. Zo is er meer dan voldoende ruimte voor de opzet van brede wandel- en fietspaden en wordt het gemotoriseerd verkeer in het plan beperkt.

Faciliteiten
U vraagt zich wellicht af waar u aan moet denken bij ‘de gezondste buurt van Breda’, want dit kan op veel verschillende manieren worden geïnterpreteerd. 

Gezondheid betekent niet alleen de juiste voeding en bewegen. Denk ook eens aan de sociale contacten, veiligheid in de buurt, een natuurlijke omgeving. Een plek waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten. 


Wat zijn uw ideeën? 
Wij vragen u om mee te denken aan de inrichting van deze locatie! Voorbeelden die al zijn aangedragen zijn een beweegtuin met fitnessapparatuur, een openbare speeltuin, een gezamenlijke moestuin voor jong en oud, maar ook een openbare ontmoetingsruimte,  fittrack en fietsroute. 

Heeft u ideeën? Aarzel dan niet en neem deel aan de volgende (digitale) bijeenkomst of mail ons uw ideeën! Aanmelden kan per mail: info@nieuwbouwherobreda.nl. Uw vraag of aanmelding wordt zo spoedig mogelijk behandeld. 

 

 Delen: