16 augustus 2021
Geplaatst door nancy

Het Ginneken, De Barones, ‘t Sas, de Houtmarkt, de woonboulevard. You name it, Breda has it! Een terrasje pakken, een wandeling door het oude stadscentrum of een nieuwe outfit shoppen. Het kan allemaal in Breda, de shoppingstad bij uitstek.

De Karrestraat, Veemarktstraat, Eindstraat, Boschstraat, Ginnekenstraat, stuk voor stuk straten waar u uw hart op kunt halen. Dille & Kamille, Sissy Boy, The Society Boss of Velvet Music zijn zo maar een greep uit de winkels die u kunt vinden in Breda. 

 

Bourgondisch genieten kunt u in een van de vele restaurants of op de terrassen die Breda rijk is. Culinaire fijnproever, een borrel, Vega of uit eten met uw kinderen? Ingenhousz, Humphrey’s Breda, de Foodhall, Charelli, Beers & Barrels, Chocolat, zijn zomaar wat restaurants die Breda u te bieden heeft. 

 

Bent u even helemaal klaar met shoppen en toe aan wat ontspanning? Neem dan plaats op een terras aan de haven van Breda; mensen kijken, bootjes kijken of misschien wel een rondvaart door de singels van Breda? Het is net zo leuk als de grachten van Amsterdam! 

 

Geniet van al het moois wat Breda u te bieden heeft; u hoeft zich niet te vervelen.Delen: